GEBR. KONING VOLENDAMMER VISCIRCUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gebr. Koning Volendammer Viscircus. Meer weten? Ontdek meer

31 aug 2022 om 21:26 Tweede keer besteld, was weer snel en nog belangrijker: Lekker!
31 aug 2022 om 15:36 voor 20 euro voor 1 persoon was het wel een grap die menu 6
29 aug 2022 om 17:04 Het smaakte zoals altijd voortreffelijk
4 jul 2022 om 17:06 Het was lekker alleen de mosselen waren erg droog en door gebakken . De kibbeling was erg vet de garnalen ook .
5 mei 2022 om 17:28 The sandwich I took I supposed it would be more tasty. I would not consider it as good quality/price. Rather too expansive or not quality enough. I will try other products to see if this is consistent or if it is valid only for that sandwich.
18 apr 2022 om 19:20 Vond het niet slecht maar ook niet geweldig de calzone broodjes keihard , het lunch menu vond ik er grauw uitzien .... Denk dat ik het voor de 2de keer niet zou bestellen.
23 jan 2022 om 11:21 Lekker warm en op tijd te bezorgd.
30 dec 2021 om 19:12 Vis prima Pistoletjes slap, taai, ipv vers knapperig. Erg jammer betaal er veel geld voor
20 nov 2021 om 18:24 Top. Heerlijk verse pistolet Vis heerlijk
30 okt 2021 om 15:52 Vond de vis in de pita broodjes echt niet lekker. Zat nauwelijks smaak aan en de zalm smaakte niet eens als zalm.
8 okt 2021 om 20:51 Lekkere verse pistoletjes rijkelijk belegd met heerlijke paling en tonijnsalade.
14 aug 2021 om 13:25 Heerlijke verse pistoletjes ruim belegd met lekkere verse vis.