GEBR. KONING VOLENDAMMER VISCIRCUS

GEBR. KONING VOLENDAMMER VISCIRCUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gebr. Koning Volendammer Viscircus. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 17:28 The sandwich I took I supposed it would be more tasty. I would not consider it as good quality/price. Rather too expansive or not quality enough. I will try other products to see if this is consistent or if it is valid only for that sandwich.
18 apr 2022 om 19:20 Vond het niet slecht maar ook niet geweldig de calzone broodjes keihard , het lunch menu vond ik er grauw uitzien .... Denk dat ik het voor de 2de keer niet zou bestellen.
23 jan 2022 om 11:21 Lekker warm en op tijd te bezorgd.
30 dec 2021 om 19:12 Vis prima Pistoletjes slap, taai, ipv vers knapperig. Erg jammer betaal er veel geld voor
20 nov 2021 om 18:24 Top. Heerlijk verse pistolet Vis heerlijk
30 okt 2021 om 15:52 Vond de vis in de pita broodjes echt niet lekker. Zat nauwelijks smaak aan en de zalm smaakte niet eens als zalm.
8 okt 2021 om 20:51 Lekkere verse pistoletjes rijkelijk belegd met heerlijke paling en tonijnsalade.
14 aug 2021 om 13:25 Heerlijke verse pistoletjes ruim belegd met lekkere verse vis.
27 jul 2021 om 15:02 Slecht, bestelling werd voor de helft geleverd en de gebr. Koning volendammer viscircus kon niets naleveren, hadden geen tijd, we moesten maar naar de winkel komen en dan werd het opgelost. Zonder enige andere oplossing werd er opgehangen. Kwaliteit mwah.
6 jul 2021 om 16:01 Ik snap wel dat ze het een "circus" noemen, de kwaliteit van de vis is namelijk om uit te lachen. Het "menu" was een bak aluminium zonder saus of dergelijke, heel klef - totaal niet krokant, vis viel uit elkaar en smaakte echt voor gee
2 jul 2021 om 19:21 Eten was echt heel slecht! Ik heb het weggegooid, dit was echt niet vers maar wel klef vies. Zeker ontdooid en opgewarmd. nasty..... Nooit meer!!Jammer... Bezorging was daarin tegen super snel.
6 jun 2021 om 16:41 Heerlijke verse vis en snelle bezorging!